Tu cum îţi începi ziua?

În dimineţile aglomerate, când fiecare minut contează, ai nevoie de un mic dejun gustos și hrănitor pentru care îţi trebuie doar câteva secunde să-l prepari.

Micul tău dejun poate părea sănătos, dar îţi oferă într-adevăr ceea ce corpul tău are nevoie dimineaţa?

Un mic dejun care cuprinde un mix nutritiv potrivit, te ajută să rămâi sănătos și să continui să faci lucrurile pe care le îndrăgești.

Mic dejun pe bază de carbohidraţi

De cele mai multe ori este bogat în calorii, cu un conţinut scăzut de substanţe nutritive și proteine. Dacă vrei să obţii un mic dejun simplu, bogat în carbohidraţi, este posibil să observi că ai o scurtă explozie de energie, urmată de o scădere de energie care te va face să te simţi fără vlagă.

Lipsa micului dejun

Fară calorii, fără nutrienţi, fără proteine. Ai sărit peste micul dejun și ai impresia ca ai facut o economie de calorii dar corpul tau isi va cere drepturile foarte curand si te vei trezi luand o gustare pentru a obţine energia de care ai nevoie. Din pacate, de cele mai multe ori, acea gustare nu este chiar corecta.

Mic Dejun complet nutritiv

Echilibru caloric, nutriţional și proteic. Un mic dejun format dintr-un mix nutritional corect, îţi asigură o zi perfectă, oferindu-ţi un flux constant de energie. Micul dejun este o masă importantă a zilei pe care nu ar trebui să o ratezi. Herbalife are o gamă de produse, ideale pentru a fi consumate dimineaţa. 

Pentru a-ţi începe ziua cu o cantitate corectă de nutrienti, alege shake-ul Formula 1 care îţi furnizează în jur de 18 g de proteine atunci când este preparat cu lapte semi-degresat.

Pentru a fi și a rămâne hidratat pe parcursul zilei, poţi consuma băutura cu aloe pe care o poţi adăuga în cantitatea de apă pe care o bei zilnic. Și dacă ai nevoie de cofeină, de ce nu încerci gama noastră de ceaiuri cu orange pekoe și ceai verde?

Dacă îţi dorești ceva, puţin mai crocant, poţi încerca de asemenea batonul Formula 1 express, înlocuitor de masă, ce are 207 kcal și îţi oferă 13g de proteine și 8g de fibre?

SUPORT PENTRU TINE:
- Dacă ai nevoie de susținere și un plan alimentar care să te ajute să obtii anumite obiective țintă, te pot ajuta. Nu ezita să mă contactezi pentru orice întrebare

- Beneficiază gratuit, de o evaluare de wellness online (20 minute) și primește sfaturi personalizate pentru atingerea propriilor obiective- 

Dacă nu suntem prieteni pe facebook, mi-ar placea să devenim și astfel să nu pierzi foarte multe informații și noutăți. Accesează acum www.facebook.com/iancu.m.ionut sau caută pe facebook grupul In Superforma Tot Anul (click aici), solicită intrarea în grup, iar la întrebarea cine te-a invitat, scrie Marian Iancu

Ai nevoie de inspirație? Accesează câteva istorii de succes aici.

- Cartea mea de vizita este aici

Să ne auzim cu bine sănătoși!

Marian Iancu 

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.