Este nevoie de două persoane… pentru a face o schimbare reală

Aveți grijă dacă numărați caloriile – partenerul dumneavoastră poate că nu vrea să vi se alăture. Dar poate fi totuși o mare sursă de sprijin.

Ai decis să numeri caloriile. Ai un plan. Ești hotărâtă. Și partenerul tău se alătură. Apoi sunteți invitați la cină și decideți să nu mergeți: nu este ceea ce am ales.

Adevărul este ca mâncarea este o mare parte a oricărei relații. Cuplurile petrec mult timp cu pregătirea meselor și mâncând împreună. Deci, atunci când un partener decide să țină dietă, poate avea un impact foarte real asupra celuilalt. Dulapurile nu mai ascund ceva dulce, alegerile se schimbă, iar cuplurile mănâncă mai puțin în oraș. Există o schimbare a stilului de viață … pentru amândoi.

Iată primele cinci sfaturi pentru a vă menține relația sănătoasă atunci când un partener ține regim:

Nu “țineți regim”. Gândește-tă că faci alegeri alimentare mai sănătoase. Un plan drastic de mese nu este întotdeauna eficient sau ușor de susținut, iar partenerul tău este puțin probabil să ți se alăture. Adoptarea unei alimentații mai sănătoase este un lucru mai bun pentru amândoi.

Nu cere partenerului să fie polițist. Evită să pui asupra partenerului tău responsabilitatea. Dacă te abați, este mai ușor să dai vina pe altcineva. Ești responsabili pentru ceea ce mănânci. Nu partenerul tău.

Nu arunca bomba care începe cu litera “d”. Dă-i partenerului un răgaz. Discutați despre schimbările potențiale ale stilului de viață cu ei înainte de a se întâmpla și vor fi mai toleranți și mai susținători.

Cere sprijin. Dar exprimă clar ajutorul pe care îl doreși- cum ar fi să faceți sport împreună sau să aruncați bunătățile. Poate partenerul va dori să te ajute, dar nu știe cum.

Nu te îndepărta de mâncare. Nu aveți nevoie de o masă cu nivel ridicat de calorii sau de mâncare la     pachet ca să petreceți timp împreună cu partenerul. Concentrați-vă pe ceea ce vă face un cuplu grozav. Aveți mai multe de împărțit decât o pizza mare.

SUPORT PENTRU TINE:
- Dacă ai nevoie de susținere și un plan alimentar care să te ajute să obtii anumite obiective țintă, te pot ajuta. Nu ezita să mă contactezi pentru orice întrebare

- Beneficiază gratuit, de o evaluare de wellness online (20 minute) și primește sfaturi personalizate pentru atingerea propriilor obiective- 

Dacă nu suntem prieteni pe facebook, mi-ar placea să devenim și astfel să nu pierzi foarte multe informații și noutăți. Accesează acum www.facebook.com/iancu.m.ionut sau caută pe facebook grupul In Superforma Tot Anul (click aici), solicită intrarea în grup, iar la întrebarea cine te-a invitat, scrie Marian Iancu

Ai nevoie de inspirație? Accesează câteva istorii de succes aici.

- Cartea mea de vizita este aici

Să ne auzim cu bine sănătoși!

Marian Iancu 

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.