Ești pasionat de alimentație sănătoasă?

Un mic dejun sănătos servit în mod regulat, este o modalitate esențială pentru a te asigura că obții substanțe nutritive, vitaminele și mineralele de care corpul tău are nevoie, dar trebuie de asemenea, să te asiguri că beneficiezi și de o bună hidratare.

Consumi suficientă apă?

Un adult trebuie să bea în medie 2-2,5 litri de apă pe zi. Acest lucru ajută la hidratare și furnizează corpului multe beneficii pentru sănătate.

Știai că senzația de sete este un semn care îți indică faptul că ai nevoie de hidratare? În timp ce ai senzația de sete, poți fi deja deshidratat.

Pentru a reduce deshidratarea, consumului de apă este întotdeauna prima și cea mai bună alegere. Dacă nu îți place apa simplă, poți adăuga o felie de lămâie, portocală, castravete sau câteva frunze de mentă care te pot ajuta să obții o ușoară aromă.

Herbalife îți oferă Băutura concentrată Herbal Aloe care paote fi adăugată în apă. Este disponibilă de asemenea și cu aromă de mango care are conținut scăzut de calorii și nu conține zahăr.

De ce să nu folosești băutura ta favorită pe bază de plante pentru a-ți prepara un ceai cu gheață? Este un mod grozav pentru a te bucura de vară. În plus, îți poți personaliza ceaiul cu diverse arome, adăugând fructe proaspete și plante.

SUPORT PENTRU TINE:
- Dacă ai nevoie de susținere și un plan alimentar care să te ajute să obtii anumite obiective țintă, te pot ajuta. Nu ezita să mă contactezi pentru orice întrebare

- Beneficiază gratuit, de o evaluare de wellness online (20 minute) și primește sfaturi personalizate pentru atingerea propriilor obiective- 

Dacă nu suntem prieteni pe facebook, mi-ar placea să devenim și astfel să nu pierzi foarte multe informații și noutăți. Accesează acum www.facebook.com/iancu.m.ionut sau caută pe facebook grupul In Superforma Tot Anul (click aici), solicită intrarea în grup, iar la întrebarea cine te-a invitat, scrie Marian Iancu

Ai nevoie de inspirație? Accesează câteva istorii de succes aici.

- Cartea mea de vizita este aici

Să ne auzim cu bine sănătoși!

Marian Iancu 

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.