Începe ziua cu un mic dejun echilibrat

Ești conștient de importanța sănătății, selectiv în ceea ce privește alimentele pe care le consumi și optezi pentru ingrediente naturale și sănătoase?

Nu ești singurul. În aceste zile se pune tot mai mult accentul pe încurajarea stării generale de bine, a exercițiilor fizice și a menținerii sănătății.

Micul dejun are o importanță foarte mare deoarece îți poți începe ziua într-un mod sănătos și ajută la menținerea unui stil de viață sănătos.

Există dovezi că acei oameni care iau micul dejun în mod regulat, au, în general, o dietă mai echilibrată, în cadrul căreia selectarea nutrienților și alimentelor este în măsură să îndeplinească nevoile nutriționale.

De asemenea, cei care iau micul dejun prezintă un risc mai mic în a dezvolta probleme de sănătate pe termen lung. Acest lucru ar putea fi explicat prin tipul de nutrienți pe care oamenii tind să-i obțină de la un mic dejun. Persoanele care consumă un mic dejun sănătos, obțin un aport crescut de vitamine și minerale.

De fapt, aportul zilnic de fructe este mai mare pentru cei care consumă micul dejun și există o probabilitate crescută de a satisface cele 5 cerințe ale unei zile cu toate beneficiile aferente.

Fă alegerea corectă: un mic dejun bogat în proteine este considerat a fi mai degrabă sățios decât un mic dejun bogat în carbohidrați și te poate ajuta, de asemenea, să renunți la gustări.

Un shake proteic Formula 1 de la Herbalife cu vitamine și minerale poate fi potrivit pentru nevoile tale.

Pentru a rămâne hidratat pe tot parcursul zilei, încearcă băutura de Aloe care contribuie la necesarul zilnic de apă. Dacă ai nevoie de energia pe care ți-o oferă cofeina, de ce nu încerci gama noastră de ceaiuri care conține un amestec unic de orange pekoe și ceai verde. Ceaiurile Herbalife conțin până la 85 mg de cafeină pe porție și ajută la creșterea concentrației la începutul zilei.

SUPORT PENTRU TINE:
- Dacă ai nevoie de susținere și un plan alimentar care să te ajute să obtii anumite obiective țintă, te pot ajuta. Nu ezita să mă contactezi pentru orice întrebare

- Beneficiază gratuit, de o evaluare de wellness online (20 minute) și primește sfaturi personalizate pentru atingerea propriilor obiective- 

Dacă nu suntem prieteni pe facebook, mi-ar placea să devenim și astfel să nu pierzi foarte multe informații și noutăți. Accesează acum www.facebook.com/iancu.m.ionut sau caută pe facebook grupul In Superforma Tot Anul (click aici), solicită intrarea în grup, iar la întrebarea cine te-a invitat, scrie Marian Iancu

Ai nevoie de inspirație? Accesează câteva istorii de succes aici.

- Cartea mea de vizita este aici

Să ne auzim cu bine sănătoși!

Marian Iancu 

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.